LEIRIT

                                  

Yhdistyksemme leirit ovat aina olleet huippusuosittuja. Monipuolinen ja iloinen henkilökuntamme täyttyy hoitajista ja ilmaisualan ohjaajista. Yhdessäolo ja uusien muistojen tekeminen on kaikkien leirien kantava teema. Leirillämme on suuri yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden tunne. Hauskan toiminnan lisäksi se tuo leiriläiset Vuolahteen yhä uudelleen ja uudelleen. Iloiseen jengiimme mahtuu kaikki mukaan. Tule sinäkin!

Leirille ovat tervetulleita kaikki, mutta turvallisuussyistä joissain tapauksissa on suositeltavaa ottaa mukaan oma avustaja.


 MILLOIN TARVITSEN MUKAAN AVUSTAJAN?
Leirillä ohjaajat ohjaavat koko ryhmää. Ohjaaja irtautuu tarvittaessa ohjaustoimesta antamaan leiriläiselle lääkkeet ja tukemaan pienissä asioissa. Leiriläisen tulee pystyä toimimaan ryhmässä. Mikäli tämä ei ole mahdollista, on leiriläisellä hyvä olla mukana oma avustaja. Esimerkiksi jos ohjaustoiminnan aikana asiakas lähtee omille teilleen, tarvitsee aikaa vievää vessa-apua tai uhmaa turvallisuusääntöjä. 

Ilmoittaudu mukaan leirille tästä linkistä:
https://forms.gle/xUGmsx8HKjdpNmnb6

Herkkuräbäri nostaa sun juhlien fiiliksen kattoon. Meidät voi tilata yksityiskeikalle tai tapahtumiin.

Herkkuräbäri on erityisnuorten rap yhtye, joka aloitti rap uran 2013. Yhtyeeseen kuuluu, Mc Jäspi, Rahamies, Mc Juho ja SellainenSella. Yhtyettä ohjaa rautaisella ammattitaidolla Satu taiteilijanimeltä Esteri. Biisien sanoitukset ovat jokaisen omaa käsialaa.

Uutta teatteriprojektia suunnitellaan, lisätietoja myöhemmin.

Ryhmäliikunnasta iloa arkeesi. Tule ihastumaan lajiin ja löytämään uusia kavereita.